ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

احتمال ابتلای مجدد به اومیکرون وجود دارد؟

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اینکه احتمال ابتلای مجدد به امیکرون وجود دارد یا نه؟ را گذر زمان نشان خواهد داد، چراکه اولین تجربه ما در مورد کرونا و جهش‌های آن بوده و قابل پیش بینی دقیق نیست؛ ولی در هر صورت، بعد از ابتلا به هرنوع سویه انتظار مصونیت تا چندماه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سعیده آذری با بیان اینکه در برخی موارد شدت علائم امیکرون نسبت به سایر سویه‌های کرونا بیشتر است، اظهار کرد: به صورت بالینی در مورد امیکرون مشاهده کردیم که درگیری ریوی کمتری نسبت به سویه دلتا دارد، هرچند این احتمال صفر نبوده و همچنان شاهد بستری و فوت تعدادی از بیماران مبتلا هستیم.

وی افزود: البته برخی دیگر از علائم امیکرون مشابه با سایر سویه‌ها بوده و حتی با شدت علایم بیشتری نیز مشاهده شده است.

وی همچنین در خصوص دلایل درگیری بیشتر کودکان به امیکرون، خاطرنشان کرد: در تمام سویه‌های کرونا شاهد درگیری کودکان بودیم، ولی امیکرون به دلیل اینکه سرعت و شدت انتقال بیماری سریعتر و راحت‌تر بوده و باعث شیوع انفجاری بیماری شده است؛ لذا بین کودکان نیز افزایش واضح تری در ابتلا وجود دارد.

علائم گوارشی در کودکان مبتلا به امیکرون زیاد است

آذری در ادامه با اشاره به مهمترین وجه تمایز امیکرون در کودکان و بزرگسالان افزود: علایم سویه امیکرون در بین کودکان و بزرگسالان تقریبا مشابه هم بوده و اغلب به صورت تب، درد عضلانی، گلودرد و سرفه ظاهر می‌شود؛ البته علائم گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال در کودکان بیشتر مشاهده می‌شود.

وی با بیان این‌که درگیری دستگاه تنفسی هم در کودکان و هم بزرگسالان مشاهده می‌شود، تصریح کرد: امیکرون با گرفتگی صدا، سرفه‌های خشک و سوزش راه‌های هوایی خود را نشان می‌دهد و در موارد کمتر درگیری ریه‌ها را نیز داریم./خبرآنلاین

ارسال نظر