سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

احتمال ابتلای مجدد به اومیکرون وجود دارد؟

احتمال ابتلای مجدد به اومیکرون وجود دارد؟ یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اینکه احتمال ابتلای مجدد به امیکرون وجود دارد یا نه؟ را گذر زمان نشان خواهد داد، چراکه اولین تجربه ما در مورد کرونا و جهش‌های آن بوده و قابل پیش بینی دقیق نیست؛ ولی در هر صورت، بعد از ابتلا به هرنوع سویه انتظار مصونیت تا چندماه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سعیده آذری با بیان اینکه در برخی موارد شدت علائم امیکرون نسبت به سایر سویه‌های کرونا بیشتر است، اظهار کرد: به صورت بالینی در مورد امیکرون مشاهده کردیم که درگیری ریوی کمتری نسبت به سویه دلتا دارد، هرچند این احتمال صفر نبوده و همچنان شاهد بستری و فوت تعدادی از بیماران مبتلا هستیم.

وی افزود: البته برخی دیگر از علائم امیکرون مشابه با سایر سویه‌ها بوده و حتی با شدت علایم بیشتری نیز مشاهده شده است.

وی همچنین در خصوص دلایل درگیری بیشتر کودکان به امیکرون، خاطرنشان کرد: در تمام سویه‌های کرونا شاهد درگیری کودکان بودیم، ولی امیکرون به دلیل اینکه سرعت و شدت انتقال بیماری سریعتر و راحت‌تر بوده و باعث شیوع انفجاری بیماری شده است؛ لذا بین کودکان نیز افزایش واضح تری در ابتلا وجود دارد.

علائم گوارشی در کودکان مبتلا به امیکرون زیاد است

آذری در ادامه با اشاره به مهمترین وجه تمایز امیکرون در کودکان و بزرگسالان افزود: علایم سویه امیکرون در بین کودکان و بزرگسالان تقریبا مشابه هم بوده و اغلب به صورت تب، درد عضلانی، گلودرد و سرفه ظاهر می‌شود؛ البته علائم گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال در کودکان بیشتر مشاهده می‌شود.

وی با بیان این‌که درگیری دستگاه تنفسی هم در کودکان و هم بزرگسالان مشاهده می‌شود، تصریح کرد: امیکرون با گرفتگی صدا، سرفه‌های خشک و سوزش راه‌های هوایی خود را نشان می‌دهد و در موارد کمتر درگیری ریه‌ها را نیز داریم./خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار